Epic Store’da Önümüzdeki Hafta Bir ‘Gizemli Oyun’ Verilecek

Bu haftanın ücretsiz oyunu Death Coming

Epic Store’un ücretsiz oyun kampanyası ile oyun kütüphanemiz genişlemeye devam ediyor. Bu hafta Death Coming ile devam eden kampanyada önümüzdeki haftanın oyunu ise ilan edilmedi. Sayfada önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar süren bir geri sayım yer alırken ‘gizemli oyun’ ibaresinin kullandığı görülmekte.

Normalde, Epic Store bir sonraki oyunu (veya oyunları) önceden açıklardı. Bu sefer böyle bir yol tercih etmelerinin farklı sebepleri olabilir. Büyük bir oyun paylaşılacak olması bu ihtimallerden birisi olarak değerlendirilebilir.

Belki verilecek oyun henüz tespit edilmemiştir diye düşünülebilir, ancak bu çok düşük bir ihtimal. Zira, daha önce benzer şekilde, oyunları ilan etmeden bir görsel paylaştıklarında sıradaki oyunlar hakkında bir ipucu verdiklerini görmüştük (Batman oyunları koleksiyonu). Bu sefer de benzer bir durum söz konusu olabilir; ‘gizemli’ tanımlamasından veya görselden bir tahmin yürütülebilir belki.

Gizem perdesinin aralanması için önümüzdeki haftayı beklemek durumundayız. Bakalım önceki örnekteki gibi yüzleri güldürecek bir sürpriz olacak mı, takipteyiz.

 

YORUMLAR
macar_0101
13 Mayıs 2020 23:17

GTA V vercekmiş öyle söyleniyor

Ghost AssassiN
8 Mayıs 2020 21:50

Tasarımdan anladığım kadarıyla Half Life Alyx verecekler. :D

Şaka bir yana sanki Rainbow Six: Siege olacakmış gibi duruyor ama...

asdasdasd
Ghost AssassiN
11 Mayıs 2020 18:12

R6 dan para basıyolar onu asla vermezler bence

 

salih-50
asdasdasd
11 Mayıs 2020 23:00

Bu saydığın oyunların R6 ile alakası yok R6 taksiksel fps oyunu senin dediklerin battle royale oyunu yani bi bakıma kimse r6 paralıymış gidip şunları oynayayım demez

Ghost AssassiN
asdasdasd
11 Mayıs 2020 20:07

Günümüzde R6'ya benzer birçok ücretsiz oyun mevcutken (CoD Warzone, Apex Legends, PuBG LITE, Destiny 2 vs.) ve bu zamanda onların daha çok rehavet gördüğünü düşünrsek, ücretsiz olması gayet mantıklı olurdu bence.


Parolamı Unuttum