Advertisement

Epic Store’da Gelecek Haftanın Oyunları: Enter the Gungeon ve God’s Trigger

Bu haftanın oyunlarını da unutmayın

Epic Games Store, ücretsiz oyunlarla oyun severleri kendi saflarına çekme çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Şu ana kadar verdikleri oyunların değeri binlerce liraya ulaştı. Yıl sonuna kadar verecekleri oyunlarla bu miktar ne kadar artacak, hep birlikte göreceğiz.

Bu hafta geçtiğimiz yılın oyunlarından Remnant: From the Ashes ve dün itibariyle çıkış yapan The Alto Collection paketini ücretsiz olarak alma imkânı sunuluyor. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları ise; Enter The Gungeon ve God’s Trigger olarak açıklandı.

Enter The Gungeon, ‘mermi cehennemi’ denilen tarzda bir roguelike. Şahsen severek oynadığım oyunlardan olduğunu söyleyebilirim; gayet renkli, gayet eğlenceli. Genel olarak beğenilmişti zaten. Bu sayede devam oyunu da geldi hatta, ama devam oyunu Enter the Gungeon kadar beğenilen bir yapım olamadı ne yazık ki.

God’s Trigger ise, tepeden görünümlü nişancı oyunlarından. Hızlı akan oynanışı, bol patlamalı, kanlı canlı yapısı ve dilerseniz aynı ekranda iki kişi oynanabilmesiyle oyun severleri kendisine çekmeyi başarmıştı. Epic Games’in önümüzdeki hafta vereceği iki oyun ile bizi mermi yağmuruna doyuracak diyebiliriz yani :)

Epic Games Store’un bu haftaki oyunları Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection’ı 20 Ağustos akşamına kadar; önümüzdeki haftanın oyunları Enter The Gungeon ve God’s Trigger’ı 20-27 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Dün çıkış yapan A Total War Saga: Troy’u ücretsiz olarak almak içinse son birkaç saatiniz, hatırlatmış olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum