Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Oyunu Belli Oldu: The Escapists

Bu hafta Jotun: Valhalla Edition veriliyor…

Epic Store piyasaya çıktığı dönemden beri haftalık ücretsiz oyun kampanyasına devam ediyor. Başlangıçta bunun 1 yıl süreli bir uygulama olduğu söylenmişti. Bir yıllık süre geride kalmak üzere ama henüz bu konuda bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı belli değil. Bizler de halimizden şikayetçi değiliz tabii. Sonuçta her hafta bedavadan bir oyun sahibi olmaktan kim rahatsız olur ki :) İşte bu haftanın konuğu Jotun: Valhalla Edition erişime sunulurken önümüzdeki hafta The Escapists ile buluşacağımız da açıklanmış oldu.

Haftanın oyunu Jotun ile Nors Mitolojisinde bir tura çıkıyoruz. Viking savaşçımız Thora ölümünün ardından, Valhalla’ya girmeyi hak ettiğini tanrılara ispat etmeye çalışıyor. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 28 incelemenin ortalaması 79 puan, 77 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması ise 6,7 puan.

The Escapists, pikselize grafikleriyle kişisel Prison Break hikayemizi yazmaya çalıştığımız bir bağımsız yapım. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 24 incelemenin ortalaması 71 puan, 89 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması da 7 puan. Bir başka ifadeyle ortalama bir performans sergilediğini söylemek mümkün.

Bu haftanın oyunu Jotun, 12 Aralık’a kadar ücretsiz olarak temin edilebilirken, The Escapist’i 12-19 Aralık tarihlerinde ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Bir sonraki ücretsiz oyun ne olacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum