Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu: InnerSpace

Bu haftanın oyunlarını kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Epic Store’da ücretsiz oyunlar kampanyası tam gaz devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu olarak önce Faeria açıklanmıştı. Birkaç gün sonrasında ise, Assassin’s Creed Syndicate’ın da bu hafta ücretsiz olarak verileceği ilan edildi, hoş bir sürpriz oldu. Dolayısıyla Kingdom Come: Deliverance’ın verildiği geçen haftanın gerisinde kalınmamış oldu. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu olarak ise, InnerSpace duyuruldu.

InnerSpace, içinde ‘ters gezegenler’ bulunan ‘Inverse’de geçen bir uçuş oyunu. Yapımcılarının bunun altını çizmesinin nedeni, oyunun uçuş mekaniklerinin bu yapı nedeniyle farklılık arz etmesi. Yapımcılarının ifadesiyle, “Bir uçağın denizaltıya dönüşmesi, daha sonra bunun kadim bir tanrısal kahramanın göbeğine girme fikri hoşunuza gidiyorsa, doğru yerdesiniz” Görsel açıdan da dikkatinizi çekebilecek bir oyun.

Bu haftanın oyunları Faeria ve Assassin’s Creed Syndicate27 Şubat’a kadar, önümüzdeki haftanın oyunu InnerSpace ise 27 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında ücretsiz olarak Epic Games Store kütüphanenize eklenebilir olacak. Ne dersiniz, InnerSpace’in yanına da sonradan sürpriz bir oyun gelir mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum