Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunu Surviving Mars

Bu hafta bi Minit’inizi alırım :)

Epic Games Store ücretsiz oyunlar kampanyasının bu haftaki konuğu Minit olurken önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu Surviving Mars olacak.

Minit, ilginç oynanış mantığıyla dikkat çekebilecek bir oyun. Her seferinde sadece 1 dakikalık bir süremiz var ve bu süre içerisinde karakterimizi ilerletebildiğimiz kadar ilerletiyor ve sonra tekrar başlıyoruz mücadelemize. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 21 incelemenin ortalaması 79 puan -ki bu da böyle bir bağımsız yapım için gayet iyi bir ortalama olsa gerek.

Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu Surving Mars ise, bir dönem peş peşe gelmeye başlayan Mars’ta koloni kurma oyunlarından birisi. Üs kurma, kaynak yönetimi ve keşif unsurlarını bir potada eritip oyun severlerin ilgisini çekmeye çalışmıştı. Bunda ne kadar başarılı olduğunu bilemem, ama Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 39 incelemenin ortalamasının 76 puan olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu tarz oyunlara ilgi duyuyorsanız ya da bugüne kadar hiç denememiş olup merak ediyorsanız, haftaya sizin için güzel bir fırsat söz konusu olacak demektir.

Bu haftanın oyunu Minit 10 Ekim’e kadar, Surviving Mars ise 10-16 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak Epic Games oyun kütüphanenize eklenebilir olacak. Keyifli oyunlar sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum