Epic Store’da Yılbaşı Tatili İndirimleri, 15 Günde 15 Ücretsiz Oyunla Geliyor

17 Aralık’tan itibaren ücretsiz oyun serisi başlıyor

Epic Games Store, yılın son indirim kampanyasını başlatacağı tarihi duyurdu. 17 Aralık’tan itibaren 2 hafta boyunca sürecek indirim kampanyası güzel bir sürprizle beraber gelecek, 15 gün boyunca her gün bir ücretsiz oyun verilecek.

Epic Games, kendi dijital oyun satış platformunu kurarken, 1 yıl boyunca her hafta ücretsiz oyun vereceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz yılın sonundaysa bu kampanyayı 1 yıl daha uzatmıştı. Bu yılın sonunda artık bu kampanyaya veda eder miyiz bilemiyorum, ama veda edeceksek de güzel bir veda olacağa benziyor.

Son dönemde çıkan büyük yapımlardan hangileri indirime girer, bu seferki indirimlerde de 60 TL kuponu verilir mi, verilecek 15 ücretsiz oyun içerisinde geçen seneki gibi sürprizler olur mu, önümüzdeki hafta ve takip eden günlerde göreceğiz.

YORUMLAR
sSnake
11 Aralık 2020 17:31

Umarım kuponlar da olur. 15 oyun arasında çıkması yüksek muhtemel oyunlardan dört tanesi şöyle.

>Jurassic World Evolution

>Night in the Woods

>Darkest Dungeon

>Oddworld: New 'n' Tasty

ocelot1789
11 Aralık 2020 15:17

Epic Games oyuncu dostu davranmaya çalışıyor ve bedava oyunlarla bunu da başarıyor fakat bence ilk yapması gereken interaktif bir söyleşi veya anket yöntemiyle platformlarında istenilen değişiklik ve yenilikler bir de eksikleri oyunculara sormak olur. Düşünsenize bir şekilde böyle bir şey yapıp, Steam ve diğer platformlarda eksik ve yanlış buldukları şeylerden sıkılan biz oyuncuların, kendi platformumuzu şekillendirdiğimiz. Oyunları beleş vermesi dışında bir çekiciliği de olması şart.

sSnake
ocelot1789
11 Aralık 2020 18:35

Sözde kullanıcı geri bildirimlerine açığız diyorlar ve resmi kanallardan ve destek kısmından görüşlerinizi bize yazın diye de cesaretlendiriyorlar. Sorun şu ki şu anda zaten birçok temel özellik geliştirilmeyi bekliyor. Ancak bunları tamamladıkları noktadan sonra ekstra ne katabiliriz diye düşünebilirler ve yeni fikirlere açık olabilirler.

Epic mağaza işine önceliklerinin başında geliştirici ihtiyaçları ve beklentilerini karşılayacak alternatif bir mağaza olarak ortaya çıktı ve bunun hakkını rakiplerine göre benzersiz bir şekilde veriyor. Çıkan ve çıkacak olan mağaza özellikleri de genel olarak geliştirici çıkarları öncelikli düşünülerek geliyor.

Çekicilik kısmı zamanla daha çok kendisini belli edecek. Hele bir EOS sistemleri bir otursun o zaman çapraz platform oyun oynama deneyimi açısından benzersiz bir platform olma yolunda ilerleyecek. Aynı şekilde mod ve başarım sistemleri de daha albeneli alternatifler olacak.

Örneğin mod desteği platform kilidine tabi olmayacak ve bir mod hub şeklinde çalışacak. Dileyen oyuna sahip olmadan da oyun modlarına erişimi olacak. Diğer taraftan örneğin diyelim ki bir oyuna hem Epic'te hem de Steam'de sahipsin ve her iki mağazaya da EOS SDK ile çıkış yapmışsa oyun Epic'te oynadığında tektiklenen başarımlar Steam'de de aktif olabilecek. Epic Overlay üzerinden çapraz platform lobi oluşturup Steam'den veya konsoldan arkadaşlarını bu lobiye davet edip sesli sohbet yapılabilecek.

Hedefleri oldukça güzel ve heyecan verici aslında ve başarabilirlerse benzersiz deneyimler sunacaklar. Hedefledikleri şey kapalı olmak yerine oldukça açık bir platform oluşturmak. Tim Sweeney her fırsatta geliştiricilerin de razı olması durumunda taşınabilir satın alım işlemlerini de destekleyeceklerini vurguluyor ve bu şekilde satın alınan bir oyun veya eklenti tekrar Epic'ten satın almaya gerek kalmadan kullanıcının kütüphanesine eklenmesi hedefleniyor. GOG Connect sistemine benzer şekilde. Ancak tabi geliştiricilerin buna rıza getirmesi gerek. Eğer sistem daha yaygın bir şekilde gündeme getirilip dillendirilirse bütün geliştiriciler olmasa da bir çok irili ufaklı stüdyonun bu işe olumlu bakacağını düşünüyorum şahsen.


Parolamı Unuttum