Epic Store’un Önümüzdeki Hafta Vereceği Oyun Belli Oldu: Bad North

Bu haftanın oyunu The Messenger’ı da kaçırmayın...

Epic Store ücretsiz oyunlar kampanyasının bu haftaki konuğu, geçtiğimiz yılın en beğenilen bağımsız yapımlarından birisi olan The Messenger. Önümüzdeki haftanın oyunu da belli oldu tabii, gelecek hafta bizleri Bad North: Jotunn Edition bekliyor.

Bad North, akın akın gelen düşmanlara karşı topraklarınızı savunmaya çalıştığınız, bir yandan gerçek zamanlı strateji, bir yandan ‘roguelite’ olarak tanımlanan bir oyun. Yöntemsel (procedurally) oluşturulan adanızda elinizdeki birlikleri en uygun şekilde konuşlandırmaya, size saldırıp duran Vikinglere karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Komutanınız öldüğünde tamamen yok oluyor, her şeyi kaybedince de oyun bitiyor. Dolayısıyla, taktiği çok iyi planlamak, iyi bir strateji oluşturmak önemli. Oyunun grafik tarzı da hoş. Bugüne kadar dikkatinizi çekmediyse bu vesileyle tanışabilirsiniz.

The Messenger’ı 21 Kasım’a kadar, Bad North’u ise 21-28 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store hesabınıza ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Keyifli oyunlar sevgili Oyungezerler…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum