Epic Store’un Sıradaki Oyunları - A Game of Thrones ve Car Mechanic Simulator 2018

İki oyunlu bir hafta daha geliyor

Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar kampanyası bu hafta Supraland ile devam ederken, önümüzdeki hafta iki oyun verileceği ve bu oyunların A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition ve Car Mechanic Simulator 2018 olacağı ilan edildi.

A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, adından da anlaşılabileceği üzere Game of Thrones markası için hazırlanan bir masaüstü oyununun dijital uyarlaması. Ne ölçüde başarılı olmuş, önümüzdeki hafta bizzat test edebilirsiniz.

Car Mechanic Simulator 2018 de yine adıyla kendisini anlatan oyunlardan; tamirhaneye dalıp türlü türlü arabayı elden geçiriyorsunuz. Daha önce benzerlerini oynayıp beğenmişseniz, bunu da beğenmemeniz için bir sebep yok. Hiç böyle bir oynamamışsanız da artık önümüzdeki hafta bu boşluğu giderirsiniz :)

Bu haftanın oyunu Supraland’i 23 Haziran akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition ve Car Mechanic Simulator 2018’i ise, 23-30 Haziran tarih aralığında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum