Epic Store’un Sıradaki Oyunları – Shadow of the Tomb Raider ve Submerged

Yine 2 oyunlu bir hafta geliyor

Epic Games Store, bir süredir ücretsiz oyunlar konusunda tempoyu düşürmüştü, hatta oyun yerine ek paket verdiği de oldu bu dönemde. Ama bu haftayla birlikte ufak ufak hareketlenmeye başladı yine. Bu haftanın ücretsiz oyunu Ring of Pain. Dün akşam bunun yanına bir de Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack’in eklendiğini gördük.

Öte yandan önümüzdeki haftanın oyunları da belli oldu; Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ve Submerged: Hidden Depths. Bunların yanında bir de Knockout City için Armazillo ek paketi verilecek.

Shadow of the Tomb Raider’ı fazla anlatmaya gerek yoktur herhalde. Serinin reboot edildiği üçlemenin son halkası olan Shadow of the Tomb Raider, 2018 yılında oyun severlerle buluşmuştu. Bu sefer bir Maya efsanesinin etrafında şekillenen bir macera bekliyordu bizleri. Geçtiğimiz yılın sonunda da Epic Games tarafından ücretsiz olarak verilmişti. Eğer bu fırsatı kaçırmışsanız, şimdi bir şansınız daha var artık.

Submerged: Hidden Depths, sel altında kalmış gizemli bir şehri keşfettiğimiz bir macera oyunu. Hatırladığım kadarıyla çok da olumlu tepkiler almamıştı. Bedava olunca belki bir göz atılabilir.

Knockout City ise, EA’in multiplayer yakar top oyunu. Oynaması ücretsiz olan oyun için Epic Games Store’a özel bir içerik paketi verilecek önümüzdeki hafta.

Bu haftanın oyunu Ring of Pain’i 1 Eylül akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Shadow of the Tomb Raider ve Submerged: Hidden Depths’i ise, 1-8 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum