Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları Elite Dangerous ve The World Next Door

İki oyunlu günlere geri döndük

Epic Games Store, haftalık ücretsiz oyun kampanyasını önce 1 yıl olarak duyurmuş, geçtiğimiz yıl ise 1 yıl daha uzatmıştı. Eğer yeni bir uzatma söz konusu olmazsa artık bu kampanyanın son haftalarına geliyoruz, yıl biterken kendisine de veda edeceğiz. Dolayısıyla Epic Games son haftalarda vites yükseltecek mi; yine GTA V, Civilization VI gibi büyük oyunlarla karşımıza çıkacak mı merak içerisindeyiz.

Bu hafta The Textorcist: The Story of Ray Bibbia ile görece zayıf geçiyor. Önümüzdeki hafta ise, 2 oyunlu günlere geri dönüş yapıyoruz; Elite Dangerous ve The World Next Door bekliyor bizleri.

Elite Dangerous, uzay simülasyonlarından hoşlananlar için gayet iyi bir tercih. Frontier tarafından geliştirilen oyun, 2015 yılında çıkmıştı. Ama o günden bugüne geliştirilmeye, ek içeriklerle genişletilmeye devam etti. Oyunun daha önce ek bir ücretle satılan Horizons genişlemesi, geçtiğimiz günlerde ana pakete dahil oldu. Dolayısıyla, oyunun başına oturduğunuzda gidilecek çok çok uzun yollar var, galaksinin ziyaret edilmeyi bekleyen ücra köşeleri sizleri bekliyor.

The World Next Door ise, haftanın indie hediyesi olarak değerlendirilebilir. Kahramanımız Jun, paralel evrende gizemli yaratıklardan kurtulmaya çalışıyor. Bulmaca ile çatışmaları birleştiren bir oynanışı var. Çerezlik oyun kategorisine koyarsam herhalde çok kızan olmaz, öyle değil mi :)

Bu haftanın oyunu The Textorcist’i 19 Kasım akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Elite Dangerous ve The World Next Door’u ise 19 - 26 Kasım tarihleri arasında Epic Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Epic Store’un sıradaki sürpriz(ler)i ne olacak bakalım.

YORUMLAR
Wolflex
14 Kasım 2020 21:42

Elite'i denemek istiyordum. Freespace'den sonra adam akıllı bir uzay oyunu ne yazık ki göremedik.

İlhanlı
14 Kasım 2020 08:15

Bence 1 yıl daha devam etmeli en az. Kendilerinin katı imajını yıkıyor ve daha başka oyunlar da vermeliler :) zaten oyun yapımcıları da memnun inşallah cimrilik yapmazlar 

sSnake
İlhanlı
15 Kasım 2020 19:50

Oyun dünyasında gelmiş geçmiş en bonkör firma. Üstüne kuponlar sayesinde en iyi indirimler sunan mağazaya cimrilik yapmasınlar dediniz ya helal olsun :) Bir senelik ücretsiz oyun kampanyasını zaten ek bir sene ile uzatmışlardı.


Parolamı Unuttum