Eric Kripke, The Boys'un Neden Haftalık Yayına Geçtiğini Açıkladı

Eski usul yayın sistemi heyecanı taze tutuyor

Amazon'un en başarılı dizilerinden birisi olan The Boys, sıradışı hikayesi ve kahramanlara bakış açısıyla çizgi romanından sonra dizisiyle de hayranların kalbini kazanmayı başardı. Dizinin ikinci sezonu 4 Eylül'de yayınlanmaya başladı. Ancak ilk sezonun aksiye ikinci sezon haftalık bölümler şeklinde karşımıza çıkıyor. Bu durum bazı kesimler tarafından eleştirilse de eski usul yayın yönteminin heyecanı taze tuttuğu da aşikar. 4 Eylül'de ilk üç bölümü yayınlanan The Boys 2. Sezonu, bundan sonra her Cuma günü yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkacak. 

"Kayıtlara geçsin diye söylüyorum bu yayın şekli Amazon'dan gelmedi, bizim yapımcılarımızdan geldi. Bunu bu şekilde yapan bizdik. Dizinin tüm bölümlerini yayınlayınca iş biraz aceleye geliyor. İnsanlar bunu bir ya da iki haftada tüketiyor. İkinci sezonda çok fazla harika an var ve insanların bunu anlaması için onlara zaman vermek istedik, bunlar hakkında konuşmalarını istedik." diyen Eric Kripke, bence The Boys'un yeni sezonunu bu şekilde yayınlayarak doğru bir karar vermiş.

Özellikle Netflix ile birlikte alıştığımız tüm bölümlerin bir anda elimizin altında olması durumu bu yapımları çok hızlı tüketmemize neden oluyor. Tabii bu kişiden kişiye değişecek bir konu; kimisi tüm bölümleri bir film gibi iki seferde oturup izlemeyi tercih ederken, kimisi de yavaş yavaş izlemeyi tercih edebilir. Kripke ve ekibinin izlediği bu yol bakalım Amazon'a nasıl veriler verecek? Belki de bundan sonra yeniden eski sistem haftalık yayınlamaya döneriz? 
 

YORUMLAR
DrKllr
9 Eylül 2020 16:46

Bu konudaki düşüncelerine kesinlikle katılıyorum. Artık yapımlar çok hızlı tüketilip hiç yokmuş gibi devam ediliyor. Hiçbir heyecan, hiçbir duyguyu yaşatmıyor bu durum

Parolamı Unuttum