Eski Bir Rockstar Games Çalışanı, Özgeçmişinde GTA 6’ya Da Yer Vermiş

Doğru mudur sizce?

Aslında hepimizin ortak kanaati kuytu köşelerde, gizli saklı yerlerde Grand Theft Auto 6'nın geliştirilmekte olduğu yönünde, değil mi sevgili Oyungezerler :) Rockstar Games'in oyun geliştirme süreleri göz önünde bulundurulduğunda ve GTA 5'in üzerinden de 5 yılı aşkın bir süre geçmişken bu neredeyse kaçınılmaz bir gerçek gibi duruyor önümüzde. Yine de henüz resmi bir duyuru olmadığından, konu ile ilgili haberlere temkinli yaklaşıyoruz.

İşte bu haber de o grupta değerlendirilebilecek olanlardan. Daha önce Rockstar bünyesinde görev almış bir tasarımcı olan Bibin Michael, özgeçmişinde GTA 6'nın geliştirilmekte olduğu iddiasını destekleyebilecek bir bilgi paylaşmış.

Michael, Aralık 2017-Nisan 2018 döneminde Rockstar'da görev aldığını, GTA 5 ek paketleri ve GTA 6 için konsept araç tasarımları yaptığını belirtiyor özgeçmişinde. Michael, Red Dead Redemption 2'de görev almış isimlerden birisi olduğu için bu bilginin doğru olabileceği düşünülüyor. Yine de resmi duyuru yapılmadıktan sonra bunların çok bir anlamı olmadığını da kabul etmek gerek.

Geçtiğimiz günlerde de GTA 6'nın 2020'de çıkacağı ile ilgili iddialar ortaya atılmıştı hatırlarsınız. Bakalım Rockstar yakında bir duyuru yapıp bizleri rahatlatacak, bu bekleyişe bir son verecek mi :) Merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum