Eski Elder Scrolls Geliştiricileri Yeni RYO'ları The Wayward Realms'i Tanıttı

Tek kişilik devasa bir RYO

Orijinal Elder Scrolls, Arena ve Daggerfall'un baş geliştiricilerinden Ted Peterson ve Julian LeFay, 2019 yılında kurdukları OnceLost Games olarak ilk oyunlarını duyurdu. The Wayward Realms açık dünyada geçen tek kişilik bir fantastik RYO olacak. Özellikle de Elder Scrolls serisini sevenlerin anında takibe alması gereken bir oyun olacak gibi duruyor.

Oyunun Steam sayfasındaki açıklamaya göre The Wayward Realms toplu olarak Archipelago adı verilen 100'ün üzerinde gerçekçi ölçekte adadan oluşan ve çok sayıda fraksiyonun güç sahibi olmak için mücadele verdiği bir bölgede geçecek. "Krallıklar hakimiyetlerini sürdürmeye çalışacak, yeni fraksiyonlar kendilerine tepede bir yer arayacak, hanedanlar nesiller sürecek planları harekete geçirecek. Eğer oyuncular nüfuzlu bir pozisyona yükselebilirlerle tarihin akışını değiştirebilecekler" deniyor.

Oyunda "rakiplerle, paralı askerlerle, canavarlarla, ruhlarla ve iblislerle" savaşacakmışız, tam fantastik ortamlar anlayacağınız.

Sayfadaki belki de en dikkat çekici cümlelerden biri de oyunun büyüklüğüne dair: "The Wayward Realms aklınıza gelebilecek çoğu diğer oyundan daha büyük olacak. Binlerce NPC'ye ev sahipliği yapan dev şehirler, derin, karanlık ve tehlikeli ortamlar, devasa dağlık araziler, bataklıklar, engin okyanuslar ve fazlası dinamik, prosedürel biçimde hayata geçecek" diyorlar.

Bu kadar iddialı bir oyunun ne zaman çıkabileceği ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum