Eski Techland Çalışanlarının Kurduğu Untold Tales, İlk Oyunlarını Duyurdu

Yayıncı sadece tek kişilik hikaye oyunlarına odaklanacak

Eski Techland çalışanları bugün yeni bir yayıncı firma kurduklarını açıkladı, yayıncının ismi Untold Tales.

Kısaca özetlemek gerekirse bu projenin arkasında daha önce Techland'de görev yapmış tecrübeli isimler var. Yayıncı sadece hikaye odaklı, tek kişilik oyunlara odaklanacaklarını açıkladı. İşleri hem geliştiriciler, hem oyuncular için mümkün olduğunca şeffaf tutmayı amaçladıklarını söyleyen Untold Tales, "oyun yayıncılığı dünyasındaki bir sürü entrikadan uzak duracağız" diyor.

Yayıncının ilk işi The Hong Kong Massacre ve Beautiful Desolation'ı konsollara getirmek olacak, ondan sonra da tüm platformlar için henüz duyurulmamış bir oyun yayınlayacaklar.

Firmanın başında eski Techland yapımcılarından Maciej Łączny bulunuyor. "Seçici olup tek seferde 1 veya 2 oyuna odaklanarak hem yapım süresince, hem de yapım sonrasında geliştiricilerin ihtiyaç duyduğu desteği almalarını sağlayacak ve diğer 10 isim arasında bir başka isimmiş gibi hissetmelerinin önüne geçeceğiz. Ayrıca geliştiricilerin oyunlarını istedikleri platforma çıkarmalarını da sağlayacağız, çünkü bazı platformlar bazı oyunlar için daha iyi olabiliyor. Geliştiricileri farkındalığı maksimuma çıkarmak için her yere odaklanmak zorunda bırakmanın hiçbir anlamı yok" diyor firmanın CEO'su.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum