Ethan Hawke, Moon Knight'ın İkinci Sezonu Hakkında Konuştu

"Beğenirseniz çekeriz" tavrı giderek yaygınlaşıyor

Marvel Sinematik Evreni bu ay sonunda kalifiye bir deliye daha kavuşuyor. Süreli bir dizi olarak planlanan Moon Knight ile birlikte Mısır mitolojisi de artık MCU'nun bir parçası haline gelecek ve potansiyel yeni düşmanların da önü açılmış olacak. Dizide Arthur Harrow karakterini canlandıran Ethan Hawke, Moon Knight'ı bir süreli dizi olarak görmüyor. Başarılı aktöre göre eğer dizi gerekli ilgiyi ve beğeniyi toplarsa devam sezonu da yapılabilirmiş. 

Doğal olarak biz henüz diziyi izlemediğimiz için final bölümünden sonra herhangi bir senaryo oltası bırakılacak mı bilemiyoruz ama görünüşe göre böyle bir ihtimal var. "İyi haberler vermek gerekirse dizinin devam etme ihtimali de var limitli olma ihtimali de var. Moon Knight kendi çerçevesinde nefes alıyor ve bir süreli dizi gibi hareket ediyor. Ancak eğer insanlar yaptığımız işten etkilenir ve heyecanlanırsa bu dizi çok daha geniş bir şeyin orijin hikayesi yerine de geçebilir." diyen Hawke'ın "orijin hikayesi" demeci de epey değerli. 

Halihazırda mevcut MCU düzlemi içerisinde herhangi bir altyapısı olmayan Marc Spector ve envaiçeşit kişiliği diziyle birlikte evrene tanıtılacak. Sadece altı bölümden oluşacağı için doğal olarak bu senaryonun temelinde de bir orijin hikayesi yer alacak. Tabii başrol Oscar Isaac'e de başka projelerden de yoğun ilgi var. 30 Mart günü Disney+ üzerinden yayın hayatına başlayacak olan Moon Knight'ın akıbeti bakalım nasıl şekillenecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum