Euro Truck Simulator 2'ye Yeni Paketle Türkiye Yolları Ekleniyor

Trakya’yı turlayalım o zaman...

Euro Truck Simulator 2 dönem dönem çıkan ek paketleriyle kapsadığı coğrafyayı genişletmeye devam ediyor. Oyunun geçtiğimiz aylarda duyurulan sıradaki ek paketi Road to the Black Sea ile birlikte kapsama alanına ülkemiz şehirlerinden bazıları da dahil oluyor; haritalara Trakya bölgesi ekleniyor.

Geliştirici SCS Software tarafından yapılan ‘Road to the Black Sea: Turkish Cities’ başlığıyla yapılan duyuruda, ek paketten ekran görüntüleri paylaşılırken kısa bir bilgi de veriliyor.

Trakya Bölgesi’nden, İstanbul’dan, yeni ile eskinin, günümüz ile tarihin birleştiği şehirlerden, tarihi mekanlardan ve modern binalardan bahsediliyor; insanların iş bulmak amacıyla göç ettiği, sanayileşmenin yoğun olduğu bir bölge olduğundan bahisle burada çok çeşitli nakliye görevlerinin bulunabileceği belirtiliyor.

Euro Truck Simulator 2 Road to the Black Sea ek paketiyle Trakya yollarındayız...

Henüz çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak ek paketi istek listemize ekleyebileceğimiz hatırlatılıyor ve duyuru ‘yolunuz açık olsun’ temennisi ile noktalanıyor.

Görsellerde de yerelleştirme konusunda başarılı bir iş çıkartıldığını görebiliyoruz. ‘As bayrakları’ dememize gerek kalmadan asmışlar, taze ayranı da trafik polislerini de unutmamışlar:) Eğer siz de memleketimizin güzide şehirlerinde nakliye işlerine dalmaya niyetliyseniz, Road to the Black Sea paketini takip listenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
creepylord
20 Eylül 2019 16:41

İki sene gittim geldim o mall of istanbul un orayı o kadar boş görmedim ben :D yanlışlık var

anonymous
19 Eylül 2019 23:47

Vay yavrum vay. Trafik levhalarindan metrobuslere, reklamlara kadar her seyi gercege uygun yapmislar. Evler bile bizim evler. :)

Mehmet
19 Eylül 2019 21:39

alışveriş yapana led tv hediye :)))

E-VrL
Mehmet
20 Eylül 2019 00:28

Lale Festivali'ni de es geçmeyelim :) Metrobüs de 34BZ Beylikdüzü Zincirlikuyu hattı bu arada :)


Parolamı Unuttum