EVE Online'da İhanete Uğrayan Lider Diğer Oyuncunun Ellerini Keseceğini Söyledi!

Ünlü oyuncu sonsuza kadar EVE Online'dan banlandı.

 EVE Online'ı oynamadıysanız bu ihanetin boyutunu anlatmak bir hayli güç aslında. EVE korkunç düzeyde fanatik oyuncular barındıran ve gerçek anlamda hayatını bu oyuna adamış oyunculardan oluşuyor ve oyuncu kitlesini ülkemizi bir dönem kasıp kavuran Knight Online oyuncu kitlesiyle kıyaslayabiliriz. Tabii bizim KO tutkumuz EVE Online'cıların tutkusu yanında yine zayıf kalır.

Oyunda Circle-of-Two (CO2) isimli oldukça güçlü bir grubun lideri olan "gigX" isimli efsanevi EVE oyuncusu sonsuza dek uzaklaştırma cezası aldı. CO2'nin tecrübeli isimlerinden biri olan "The Judge" isimli oyuncu, gigX uyurken yetkilerini ve pozisyonunu kötüye kullandı ve CO2'ye ihanet etti. Bir trilyon ISK (EVE oyun parası) değerinde gemi, modül ve daha pek çok şeyi CO2'nin ezeli düşmanları Goonswarm ve TEST'e aktardı. Üstelik CO2'nin uzay istasyonlarını da yine bu baş düşmanlara teslim etti ve CO2'deki binlerce oyuncuyu yuvasız bıraktı. Bunlara ek olarak ihanetin son noktası olarak CO2'nin merkez üssü de kuşatma altına alındı.

> PewDiePie Özür Videosu Yayınladı

Yıllarını bu oyuna ve bu mücadeleye veren gigX bu ihaneti kaldıramadı (oyun içinde de aslında sık olan şeyler tabii, ama böylesi büyük bir ihanet gerçekten eşi az bulunur cinste) ve The Judge'ı tüm herkesin görebileceği bir yerden gerçek hayatta ellerini kesmekle tehdit etti. gigX, "Onun gerçek adını bilen, ev adresini ve diğer detaylarını bilenler benimle paylaşsın." dedi ve ardından "The Judge ellerini hala kullanabiliyorken kullan." şeklinde konuştu.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (11 Eylül - 17 Eylül)

Bununla birlikte kuşatma aynı zamanda Twitch'ten canlı yayımlanıyordu ve oyunun geliştirici şirketi CCP Games de bu tehditi gördü ve gigX'i sonsuza dek banlama kararı aldı. 

Oyunun en efsanevi gruplarından biri böylece bir gecede neredeyse tüm gücünü kaybetti ve üstüne bir de hem evsiz kaldı, hem de liderini sonsuza dek kaybetti. gigX biraz aşırıya kaçmış, ancak ülkemizde daha önce oyun sebepli çok daha korkunç olaylar yaşandığı için durumu anlayabiliyoruz. Umarım anın sıcaklığıyla yazılmış bir mesajdır, zira eğlenmek için oynadığımız bu oyunların gerçek hayatımızı zehir etmesine izin vermemiz gerekli.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum