Eve Online Invasion Starter Pack, Kısa Süreliğine Bedava Oluyor!

CCP'den ek paket sürprizi

CCP Games, Eve Online'ın yakın zamanda çıkacak yeni ek paketini duyurmak için bir sürpriz hazırlamış. Invasion Starter Pack adı verilen ve Starter Pack'ten daha fazla bonusa sahip olan bu paket, bu akşam kısa süreliğine bedavaya dağıtılacak. Invasion ek paketi ise 28 Mayıs'ta erişime açılacak.

Invasion Starter Pack, Steam üzerinde Türkiye saati ile 20:00'da aktif olacak ve paketi kütüphanenize eklemek için sadece 24 saatiniz olacak. Hızlı yetenek geliştirebilmeniz için 250.000 yetenek puanı ve Cerebral Accelerator da ayrıca hediye edilecek. Hediyeler arasında gemi kozmetikleri de bulunuyor.

Invasion Starter Pack'in önemli bonuslarından biri de oyuncuların Abyssal Deadspace'e giriş yapmasını sağlayan 5 adet Abyssal Filaments veriyor olması. Şuradaki Steam linkine tıklayarak Eve Online'ın sayfasına ulaşabilir ve akşam saatlerinden itibaren oyunu bedavaya oynayabilirsiniz.

Cuma günü bedava olmaktan çıkacak başlangıç paketinin fiyatı da muhtemelen diğer başlangıç paketleri gibi 16.99 liraya yükselecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum