EVO'daki Solid Snake Şakasına Bir Tepki De David Hayter'den Geldi

Snake'i kızdırdılar

EVO 2019'da Tekken severleri heyecanlandıran bir gelişme yaşanmıştı hatırlarsanız, Tekken 7'nin kaybedenler finali sırasında ekrana Metal Gear'in baş kahramanı Solid Snake'ten bir mesaj yansımıştı. Turnuvada bu anı yaşayanlar sevinç çığlıkları attılar çünkü Snake'in Tekken 7'ye geldiğini düşündüler. Bu kafa karışıklığının ardındansa EVO yetkilileri bir açıklama yaparak bunun sadece bir şaka olduğunu, Bandai Namco'nun bu şakadan haber olmadığını söylediler.

Bu şakadan haberi olmayan ve yapılan şeyi hiç de hoş karşılamayan bir isim daha var, o da Snake'i seslendiren ünlü isim David Hayter.

EVO yetkilileri olayın ardından "Bandai Namco'ya bu konuda danışmamıştık. Kafa karışıklığı için üzgünüz" şeklinde bir mesaj yayınlamıştı. Hayter ise Twitter'dan buna karşı verdiği cevapta "EVO, bana veya Konami'ye danışmayı da unuttunuz. Lütfen bir daha sesimi başka oyunların reklamını yapmak için kullanmayın. Asla." diyerek tepkisini gösterdi. Tamam, arada lütfen demiş ama mesajın tonunun ciddi olduğu her halinden belli.


EVO'da gösterilen klipte gerçekten de Hayter'in sesi var ancak bu klip Cameo servisinden alınmış. Cameo servisinde 75$ ödeyerek Hayter'in sesinden istediğiniz bir mesajı kaydettirebiliyorsunuz.

Klipteki "some good ass Tekken" cümlesini gerçekten de Hayter okumuş, ancak kendisine bu taleple gelindiğinde bunun EVO'da kullanılacağından habersizmiş. "Herkes için özel mesajlar kaydetmekten mutluluk duyarım, ancak sesimin başka mecraların reklamını yapmak için kullanılmasına izin vermiyorum" diyor Hayter.

Tekken'in yönetmeni Katsuhiro Harada da Twitter'dan yayınladığı mesajda bu şakaya tepkisi göstermiş ve "Özellikle de Konami ve Kojima-san için üzgünüm (şahsen biz yanlış bir şey yapmamış olsak da)" demişti.

Muhtemelen EVO yetkilileri de bu şakanın bu kadar soruna yol açacağını düşünmemişlerdir ama bundan sonra bu tür bir şeye kalkışacaklarını da hiç sanmıyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum