Evolve Ücretsiz Oluyor

Tahminler gerçeğe dönüştü

Left 4 Dead’in yaratıcılarından gelen, çıkışından bir müddet sonra unutulup giden Evolve cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Oyunun geliştirici ekibi Turtle Rock Studios’un kurucularından Chris Aston, Evolve’un geleceği hakkında önemli bir açıklama yaptı. Oyun bugün itibariyle PC platformunda free-to-play oluyor. Şimdilik beta sürecinde olacak oyunun önümüzdeki haftalar boyunca cilası atılacak.

Evolve’un tam sürümüne sahip olan oyuncularsa bundan böyle “Founder” statüsünde olacak. Daha önceden sahip oldukları her şey korunacak ve üstüne yeni hediyelerle özel erişim olanakları getirilecek.

Ücretsiz sürüme geçişle birlikte Evolve'a birçok değişiklik de gelecek. Oyun dengesindeki ayarlamalarla Trapper ve Medic sınıfları önceki kadar elzem olmayacak. Haritalar ve arayüzler elden geçirilecek, yeni özelleştirme seçenekleri getirilecek ve oyunun ilerleyiş sistemiyle eğitim kısımları yeniden yaratılacak. Oyunun daha optimize olacağı da beliritlenler arasında.

Yaptığı açıklamada Evolve’un, ekibin beklediği etkiyi yaratamadığını belirten Aston görünüşe bakılırsa o etkiyi ekipçe şimdi yakalamak istiyor. Nasıl para kazanacağına dair bir açıklama yapılmayan Evolve’un izlediği yeni süreci merakla takip ediyor olacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum