Evolve'un Sunucuları ve F2P Kısmı Kapanıyor - Peki Geriye Ne Kaldı?

Evolve ters evrim geçirdi

2K Games ve Turtle Rock'ın 2015 yılında büyük umutlarla piyasaya sürdüğü, 4'e 1 yaratık avlama oyunu Evolve için yolun sonu göründü. 2K Games'in yaptığı açıklamaya göre oyunun çok sayıda özelliği Eylül ayında sonlandırılacak.

Sonlanacak özellikler arasında en önemlisi oyunun adanmış sunucularının 3 Eylül 2018 tarihinde kapanacak olması. Bu yüzden oyunun dereceli oyun modu Hunt tamamen bitmiş olacak, liderlik sıralamaları veya oyun için mağazası da sunucularla birlikte hayata veda edecek. Ayrıca oyunun oynaması ücretsiz olan Stage 2 kısmı da tamamen kapanacak.

2K games, oyuncuların sahip oldukları tüm DLC içeriğini koruyabileceklerini söylüyor. Yani 3 Eylül'de mağaza kapanana kadar sahip olduğunuz oyun içi paraları harcamanızda fayda var, böylece satın altığınız yaratıklar, avcılar veya kostümler sizde kalacak. Kalacak ama bunlarla ne yapacaksınız?

Şöyle ki oyunu oynamaya devam edebileceksiniz, ama yalnızca Legacy Evolve'un kişiler arası eşleştirme mekaniği yoluyla.Hunt, Nest, Rescue, Defend ve Arena modları hala aktif olacak. İsterseniz yapay zekaya karşı tek başınıza da oynamanız mümkün olacak.

Bu duyurunun Evolve'un tabutuna çakılan son çivi olduğunu söylemek mümkün. Tamam, oyun tamamen ölmedi ama böylece ölmüş kadar oldu. Bu gelişmenin ardından Evolve 2 diye bir oyunu beklemeye gerek olmadığı sonucunu da çıkarabiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum