Exodus'un Yeni Fragmanında Matthew McConaughey Gizemli Bir Rolde Karşımıza Çıkıyor

McConaughey'in oyun dünyasındaki ilk rolü

Bilimkurgu RYO Exodus'un yeni fragmanı yayınlandı ve fragmanda anlatıcı olarak Hollywood'un ünlü isimlerinden Matthew McConaughey'i duymuş olduk.

Geçen yılki The Game Awards'ta yapılan oyun duyurusu sırasında Matthew McConaughey'in video oyun dünyasındaki ilk rolünün Exodus'ta olacağını öğrenmiştik, bu yeni fragmanda da sesini duymuş oluyoruz.

McConaughey'in oyunda hangi karakteri canlandırdığı ise belirsiz.

The Mara Yama adındaki fragman oyunun kötüleri Mara Yama'yı tanıtıyor. Bu korkunç Celestial'ler insanoğlunun hayatta kalma savaşında karşılaştığı diğer hiçbir düşmana benzemiyormuş. "Ne bölgeleri ne anavatanları var, uzayın ıssız bölgelerine konuşlanmış devasa uzay kalelerinde yaşıyorlar" deniyor bu varlıklar hakkında.

Exodus, Archetype Entertainment tarafından geliştiriliyor. Stüdyonun başında BioWare'dan tanıdığımız iki önemli isim var: James Ohlen ve Chad Robertson. Ohlen'in kreatif direktörlük ve baş tasarımcılık yaptığı oyunlar arasında Baldur's Gate ve Dragon Age: Origins gibi ciddi isimler bulunuyor, Robertson ise Anthem'in canlı servislerinden sorumluydu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum