Expeditions: Rome İçin 25 GB'lık Bir Demo Paylaşıldı

Yaklaşık 4 saatlik bir oynanış sunuyor

Expeditions serisinin yeni üyesi Expeditions: Rome, önümüzdeki ay oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sıra tabanlı RYO türünden hoşlananların ilgisini çekebilecek bir yapım. İlgi çekebilecek bir başka özelliği de bu sefer Roma’yı konu ediniyor olması.

Expeditions: Rome’un nasıl bir oyun olacağını merak edenler için bir demo paylaşıldı. 25 GB’lık demoda, oyunun senaryo bölümünden ortalama 4 saatlik bir kısım oynanabilir durumda. Oyunun toplamda 60-65 saat civarında bir oynanış süresi sunacağı belirtiliyor -ki bu gayet güzel bir oyun süresi bence.

Demonun yayınlanışına bir de fragman eşlik etti. Paylaşılan yeni tanıtım videosunda oyunun çatışma kısımlarına göz atıyoruz:

Fragman; çatışma mekanikleri, karakter sınıfları ve yetenekleri, silahlar, zırhlar, kalkanlar ve diğer ekipmanların çatışmalara etkisi hakkında hızlı bir ilk bakış tadında olmuş, güzel de olmuş :)

Eğer yeni fragman da heyecanınızı tetiklemişse ve 25 GB’lık dosya boyutu gözünüzü korkutmazsa, bakın bakalım bizleri nasıl bir oyun bekliyormuş. Demoyu oyunun Steam sayfasından indirebilirsiniz.

YORUMLAR
allalla
20 Aralık 2021 14:29

Animasyonlar çok güzel görünüyor. İndirip bir deneyeceğim. 

Parolamı Unuttum