Eye of The Beholder Üçlemesi Kısa Süreliğine GOG'da Bedava

Yarın akşama kadar vaktiniz var

Benden çocukluğuma damga vuran oyunların listesini yapmamı isteseniz içinde mutlaka Eye of the Beholder olurdu. Westwood Associates tarafından geliştirilen (evet, sonradan o hepinizin bildiği Westwood Studios ismini alacak ve Dune, Command & Conquer gibi unutulmaz serilerle karşımıza çıkacaklardı) ve SSI tarafından yayınlanan ilk iki oyun, artık ortalarda pek gözükmeyen dungeon crawler türünün en başarılı, en unutulmaz örneklerindendir.

Serinin üçüncü oyununu doğrudan SSI geliştirmişti, ancak portföyünde birbirinden başarılı RYO'lar bulunan SSI, Eye of the Beholder konusunda ilk iki oyunun yanına yaklaşamamıştı.

Gerçekten de günümüzde başarılı dungeon crawler oyunlarıyla pek karşılaşmıyoruz, geliştiriciler de bu türe çok fazla önem vermiyorlar açıkçası. Son dönemde türün en başarılı örnekleri arasında dikkatimi çeken Legend of Grimrock 1 ve 2, Vaporum ve Aeon of Sands bulunuyor; eğer bu oyunlardan en az birini oynadıysanız ve türü beğendiyseniz bu iş nasıl yapılır gösteren Eye of the Beholder serisini mutlaka oynamalısınız.

GOG işte bu efsane seriyi ücretsiz olarak kütüphanelerimize ekleme fırsatı sunuyor. 19 Haziran akşam 20:00'ye kadar sürecek olan kampanyayı kaçırmayın ve Eye of the Beholder üçlemesini hemen kapın diyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum