Ezra Miller, The Flash Filmini Doğruladı

Miller, giderek hızlanıyor

DC Sinematik Evreni, Batman v Superman ve Justice League filmleri ile birlikte takım olma adına ilk sinyalleri vermişti. Ancak bu iki filmin de beklenen başarıdan uzak olması DC/WB ortaklığını farklı bir yola sürükledi ve artık karakterlerin solo filmlerini görüyoruz. Justice League filminde gördüğümüz Flash da kendi filmine kavuşuyor. Filmin başrolü Ezra Miller da The Flash'ın yolda olduğunu doğruladı.

Gelecek programıyla ilgili verdiği röportajda, "Size yolda olan filmleri söyleyebilirim. Söyleyebilirim çünkü bunlar kesinlikle onaylandı. Fantastic Beasts 3 ve The Flash filmi geliyor. Ayrıca Sons of an Illustrious Father ile birlikte daha fazla müzik yapacağım. Bu grubun bir parçasıyım ayrıca kendi müziğimi de yapmaya başlayacağım." diyerek filmlerin yolda olduğunu doğrulayan Miller, müzik kariyerinin devam ettiğini de belirtti.  


Filmin yönetmenliğine getirilen Andy Muschetti ise filmin çekim tarihiyle ilgili geçtiğimiz ay açıklamalarda bulunmuştu. "Şu an gerçekten bununla ilgili konuşamam. Ancak gerçekten It: Chapter Two'dan birkaç ay sonra bir araya gelip çalışmalara başlamak istiyorum." demişti. Filmin senaristliğini ise Birds of Prey ve Batgirl'ün de yazar kadrosunda yer alan Christina Hodson yapacak. 

The Flash filminin vizyon tarihi ve oyuncu kadrosuyla ilgili henüz resmi açıklamalar yapılmış değil. Ancak filmin çekimlerine yakın zamanda başlanılması bekleniyor. Çekimlerle birlikte filmin tarihi ve kadrosuyla ilgili net bilgiler öğrenmeye başlarız diye düşünüyorum. 

YORUMLAR
leaquip
22 Ağustos 2019 15:57

JL filminin en çiğ, en olmamış karakterinin film de olmasın lütfen. Miller bu role olmamış arkadaş, zorlamayın. Bkz.

Ryan Gosling- Barry Allen olsa fena olmaz mı?

 

 

Parolamı Unuttum