F1 Manager 2024 Duyuruldu!

Kendi takımınızı kurabileceksiniz

F1 Manager serisi 2024 yılında da yoluna devam edecek. Frontier imzalı seri, ilk oyundan beri gelişmeye devam ediyor. Bu yıl çıkacak oyun yaz aylarında piyasaya sürülecek ve PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ile PC üzerinde çıkacak. Oyun yine PC'de Steam ve Epic Games Store üzerinde satılacak.

Frontier, "önerilen" fiyatın 34.99 dolar olduğunu da ifade etmiş. Eğer Steam'e bu fiyatla gelirse güncel kurla oyunun fiyatı 1.123 TL olacak. Yeni oyunun en çok dikkat çeken yanı ise "takım kurma" seçeneği olacak. Standart F1 oyunlarında olduğu gibi F1 Manager 2024'te de kendi takımınızı kurabileceksiniz.

Oyunda yeni bir "mantalite" sistemi de bulunacak. Yarışçılar ve yanınızda çalışan tüm isimler, kendi hayallerinin peşinden koşacak. Bu sistemin nasıl işleyeceğini ancak oyunu oynadıkça öğreneceğiz gibi.

Hatırlarsanız geçtiğimiz F1 Manager 2023, ilk oyunun üstüne pek fazla çıkamadığı için eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Fakat şu anda elimizde bunun muadili olabilecek pek fazla oyun yok. Şahsen Frontier ekibinin her yeni oyunla tecrübe edinerek seriyi bir klasik haline getirmesini umut ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum