F1 Manager'dan İlk Ekran Görüntüleri Geldi

Can Azerbaycan!

F1 tutkunlarının bu yıl merakla beklediği yeni bir oyun var: F1 Manager 2022. Formula 1 tarihinin ilk lisanslı menajerlik oyunu olacak F1 Manager içerisinde kendi takımlarımızı yönetebilecek, pilotlarımızı ve araçlarımızı belirleyebileceğiz. Frontier Developments, heyecanı artırmak için ilk oyun içi görüntüleri bizlerle paylaştı.

Fotoğraflarda son yılların sevilen cadde pistlerinden olan Bakü'ye gidiyoruz. Azerbaycan GP'sinin düzenlendiği bu pist oldukça yakışıklı görünüyor. Serinin ilk oyununda her yarış için kendi stratejilerimizi belirleyebilecek ve dünya şampiyonu sıfatı için birbirinden hareketli yarışlara çıkacağız.

Oyunun dikkat çeken bir diğer yanı da klasik bir Football Manager oyunu gibi alt liglerden başlayabilecek olmamız. Yani Formula 3 dünyasından başlayıp kendinizi dünya çapında bir takım patronu haline getirebileceksiniz. Hatta FM ile özdeşleşen "wonderkid" sistemi bile bulunacak oyun içerisinde.

Hem F1 hem de FM tutkunu olarak heyecanımı bastırabilmek için kendimi karanlık zindanlara zincirlemek durumunda kaldım. Bir an önce kendi takımımı (TOFAŞ Racing Team) kurmak için sabırsızlanıyorum...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum