Fall Guys Rekora Koşmaya Devam Ediyor!

Steam üzerinden 7 milyon kopya satıldı

Bir Ağustos sabahı hayatımıza giriş yapan Fall Guys, bir anda oyuncular arasında popüler olmayı başardı. Görünüşe göre oyun bu popülerliğini korumayı da sürdürecek. Devolver Digital'ın resmi açıklamasına göre oyun toplamda 7 milyon adet satış gerçekleştirmiş durumda.

Bu satış rakamlarının sadece Steam'e ait olduğunu da hatırlatmak gerek. Dijital mağaza üzerinden uygun bir fiyata satışa sunulan Fall Guys, sadece Valve'ın platformunda yaklaşık 23 gün içerisinde bu rakama ulaşmayı başarmış oldu. Oyunu ücretsiz olarak alan PlayStation Plus sahiplerinin sayısı ise bilinmiyor. Öte yandan yapılan resmi açıklamaya göre Fall Guys, PS Plus üzerinden en çok indirilen oyun konumunda.

Steam sıralamalarında da ilk beş içerisinde kendine yer bulan oyun, GTA V'in önüne geçmiş durumda. Bununla birlikte üçüncü sıradaki PUBG ile arasında ciddi bir oyuncu farkı bulunduğunu belirtelim. Fakat SteamDB'nin verilerine göre oyun sabit bir eş zamanlı oyuncu sayısına sahip. Satırları yazdığım esnada ise yaklaşık 95 bin oyuncu Fall Guys'ta kuyruk çalmaya çalışıyor.

Bakalım Fall Guys'ın bu başarısı daha ne kadar süre devam edecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum