Fall Guys'un 2. Sezonu Gamescom'da Tanıtılacak

Dijital Gamescom'a adım adım

Fall Guys çıkışını gerçekleştireli daha bir ay bile olmadı, ancak oyun o kadar popüler ki geliştiricisi Mediatonic de şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bu türdeki diğer oyunlarda olduğu gibi oyuncuları elinde tutmak adına düzenli olarak yeni sezonlar düzenleyecek olan Mediatonic, 2. sezonun tanıtımını Gamescom Açılış Gecesi sunumunda yapacak.

Gamescom Açılış Gecesi canlı yayını 27 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00'de başlayacak. Geoff Keigley'in sunacağı program yaklaşık olarak 2 saat sürecek ve çeşitli geliştirici ve yayıncılar yeni oyunlarını ve yeni içeriklerini tanıtacaklar. Yine bir nevi dijital konferans diyebiliriz yani. Sunumda yine bolca 'World Premiere' gösterilmesi bekleniyor.

Oyun içindeki saat Fall Guys'ın birinci sezonunun 6 Ekim'de biteceğini gösteriyor, yani aslında ikinci sezonun başlamasına daha oldukça uzun bir süre var. Mediatonic bile böylesi bir başarıyı beklemiyordu (bunu her fırsatta dile getiriyorlar), dolayısıyla bu kadar kısa süre içerisinde ikinci sezon için nasıl ve ne plan yaptılar, gerçekten merak ediyorum. Belki bu vesileyle Fall Guys için bir yol haritası da açıklarlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum