Fallout 4'ün Fallout 3 Remake Modu Capital Wasteland Tekrar Canlandı

Kalp masajının ardından

Geçtiğimiz senenin başlarında Capital Wasteland modunun Fallout 4 motoruyla Fallout 3'ü baştan sona yaratmayı hedeflediğini öğrenmiştik. Ancak üzerinden pek zaman geçmeden geliştirici ekip Fallout 3'ün seslendirmeleriyle ilgili yaşanan yasal sorunlar nedeniyle modun iptal edildiğini duyurmuştu. Bunun da sebebi farklı sesler kullanılırsa Fallout 3 havasının yakalanamayacak olması olarak belirtiliyordu.

Görünüşe göre bu sorun çözülmemiş olsa da geliştirici ekip Road to Liberty modun tekrar canlandığını ve geliştirilmeye devam edildiğini açıkladı. Fallout 3'ün yaklaşık 45,000 satır diyaloğu ayrı ayrı seslendirilecekmiş.

Ancak ekip bir yandan da mod üzerinde çalışacak yeni isimler arıyor ve bunlar arasında bölüm tasarımcıları, 3D çizerleri, 2D çizerleri, animatörler, efekt sorumluları gibi çok çeşitli görevler var. Ekibin bu kadar geniş kapsamlı görevlere yardımcı arıyor olması da işlerinin tahmin ettiklerinden çok daha zor olduğunu getiriyor akla. Yani bu mod belki er ya da geç tamamlanır ama bunun çok uzun süre alacağını öngörmek hiç de zor değil.

Güncellemeyle ilgili bilgileri modun resmi sayfasında görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum