Fallout 76'dan C.A.M.P. Sistemini Tanıtan Yeni Bir Fragman Geldi

Heyecan dorukta!

Kıyamet meraklısı oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği Fallout 76'den, bu yeni oyunda tanışacağımız C.A.M.P. hakkında yeni bir fragman geldi.

Fallout 76'da ''Pislik Yapmanın'' Bedeli Ağır Olacak

Fallout 76'da oldukça önemli bir yere sahip olacakmış gibi görünen bu yeni sistem bizlere sadece barınak sağlamakla kalmayıp, yiyecek ve içecek tedariği gibi daha birçok özelliğe de sahip olacak. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu sistemi geliştirmek için ise etrafı yağmalamak ve çerçöp toplamamız gerekecek. Construction and Assembly Mobile Platform'un kısaltması olan C.A.M.P. mobil bir sistem, bu sayede dilediğimiz zaman pılımızı pırtımızı toparlayıp başka bir yere konuşlanabileceğiz. Ayrıca çeşitli kişiselleştirme özelliklerini de beraberinde getirecek olan bu sistemin en önemli özelliklerinden biri ise, burada yarattığımız eşyaları diğer oyunculara satabilecek olmamız.

Fallout 76'nın Steam'de Neden Yer Almayacağı Açıklandı

C.A.M.P ile ne kadar ilgilisiniz bilemiyorum ama yine de bu fragmanı izlemenizi tavsiye ederim. Zira Bethesda yine muhteşem bir çizgi film hazırlamış bizlere. Zaten fragmanda da söylendiği gibi bu eğitim filmlerini izlemek, Vault 76'in seçilmiş sakinleri olan bizler için bir görev.

Her ne kadar bildiğimiz, sevdiğimiz tarzda bir Fallout oyunu olarak görünmese de Fallout 76'i serinin hayranlarının kaçırmayacağına eminim. Ben şimdiden sabırsızlanmaya başladım bile. Fallout 4'a geri dönüp kalan işlerinizi artık bitirin. Fallout 76 14 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum