Fallout 76 Hacker'ları Oyuncuların Envanterini Boşaltabiliyor

Kalan 76 oyuncuyu da kaçıracaklar

Bir süredir Fallout 76 gündeminden uzak kalmıştık, farkındayım. Ama Fallout 76 demek, oyuncular her an yeni bir sıkıntıyla karşılaşabilir demek ve tam olarak olan da bu. Ortaya çıkan yeni bir soruna göre oyundaki hacker'lar public sunucularda tüm envanterinizi rahatça soyabiliyorlar ve bunun neden kaynaklandığı ve nasıl çözüleceği henüz bilinmiyor. Eğer siz de Fallout 76 oynayan o azınlığa dahilseniz sorun çözülene kadar public sunuculardan uzak durmanızda fayda var.

Bu hack işlemine göre kutuda saklanan eşyalar güvende, ama oyuncunun envanteri hacklenmeye tamamen açık durumda. Araklanabilecek eşyalara silahlarınız ve zırhlarınız da dahil üstelik. Bu hack'in uzaktan yapıldığı biliniyor, yani hackerın kurbanın karakterini görüyor bir mesafede olması yeterliymiş.

Şimdilik bu tehlikeden korunmanın tek yolu ya oyunu oynamamak, ya da parayı bastırıp Fallout 1st aboneliği alarak özel sunuculara geçmek :) Belki de bu yüzden hızlı biçimde çözüm bulunmuyordur, sonuçta sırf bu yüzden Fallout 1st'e geçen oyuncular olmuştur.

Bu sorunu yaşayanlara Bethesda'dan gelen cevap ise hayal kırıklığı, çünkü "araç kısıtlamaları yüzünden müşteri destek ekibimiz kaybedilen eşyaları geri kazandıramamaktadır" deniyor. Yani eşyalarınız uçtuysa üzerine bir bardak soğuk su tavsiye ediyorlar.

Aşağıda bu hacke dair videoyu izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum