Fallout 76 Komple Online OIacak - Peki Bethesda'nın Diğer Oyunları?

Çoklu oyuncu sevmeyenler, müjde!

Gün geçmesin ki yeni bir Fallout 76 haberiyle karşınıza çıkmayalım sevgili Oyungezerler. Bu son bir ay Bethesda için kabus gibi geçiyor olsa gerek. Büyük oyunları Fallout 76 etrafında hype’tan çok olumsuz bir hava var ve stüdyo yetkilileri her iki günde bir farklı demeçler vererek bu olumsuz havası dağıtmaya çalışıyorlar.

> Fallout 76'da Binek Olmayacak - Düşük Seviyeli Oyuncular PvP'de Korunacak

Tamamı ile çevrimiçi olacak Fallout 76’nın duyurulması ardından serinin hayranları ‘acaba stüdyonun gelecek oyunlarının hepsi çevrimiçi mi olacak?’ diye düşünmeye başlamıştı. Gamesindustry.biz’e konuşan Fallout ve The Elder Scrolls serilerinin yönetmeni Todd Howard, konuya açıklık getirdi: “Fallout 76 geleceğe ışık tutmuyor. Şirket olarak her zaman değişik şeyler yaptık, insanlar bazen unutuyor. Elder Scrolls Online dünyanın en büyük çevrimiçi oyunlarından biri, Fallout Shelter’ı hâlâ güncelliyoruz ve Elder Scrolls: Legends’ımız var.”

“Şu ana kadar tarihte kim ‘işte gelecek bu, oyunculuğun şurası öldü’ dediyse hatalı olduğu her zaman ortaya çıktı. Biz her şeyi denemek istiyoruz. Uzun zamandır bir çoklu oyuncu moduna sahip bir oyun yapmak istiyorduk ve aklımızda böyle bir fikir vardı. Korkmamalıyız, denemeliyiz.”

Todd Howard’ın önceki açıklamalarıyla bunu üst üste koyduğumda, onun gerçekten de yeni bir şey denemek isteyen, belki de biraz aynı şeyleri yapmaktan bıkmış bir yapımcı olduğunu düşünmeye başlıyorum. Ya da Fallout 76’nın varolmasının tek nedeni artık neredeyse her oyunun co-op ve çevrimiçi moduna sahip olması ve Bethesda’nın bu marketten de payına düşeni almak istemesi de olabilir. Bakalım hangisi doğru çıkacak?

Fallout 76’da İnsan NPC’ler Yok – Herkes Gerçek Oyuncu Olacak

YORUMLAR
Parolamı Unuttum