Fallout 76 Live-Action Fragmanında Atom Bombası Da Var, Deathclaw Da

Şöyle bir film fena olmazmış

Amerika'da New Orleans Saints ile Minnesota Vikings arasında oynanan futbol maçının devre arasında Fallout 76'nın live-action fragmanı (ya da reklamı da diyebiliriz) yayımlandı ve bu fragman itiraf etmeliyim ki gayet de eğlenceli olmuş. Oyuna karşı heyecanlanmamı sağladı mı derseniz cevabım hayır olur ama Fallout'un bu şekilde filmi yapılsa hiç de fena olmazmış dedirtti.

Amerika dışında yaşayanlar (veya maçı izlemeyenler) de fragmanı izleyebilsin diye resmi Fallout Twitter hesabı da aşağıdaki videoyu paylaştı.

Fragmanın hemen başında ekrana bir Mega Sloth giriyor ve yeşilliklerin ortasında son derece mutlu biçimde etrafını saran yaratık ve robotları harcayan bir kadın görüyoruz. Daha sonraysa ağır silahları ve Power Armor'ları ile yine mutlu mesut etrafa ateş eden iki adam geliyor ekrana. Sonlara doğruysa önce bir kamp ateşine yaklaşan Deathclaw'u görüyor, ardındansa insanların sinema izler gibi atom bombası patlamasını seyredişlerine tanık oluyoruz. Bu anda daha önceki fragmanlarda görüldüğünde büyük tartışma yaratan, ejderha benzeri Scorchbeast de geliyor görüntüye.

İster mutasyon geçirmiş bir yarasa, ister iyice mutasyon geçirmiş bir mothman olduğunu düşünün, bildiğimiz ejderha kalıplarına uyan bir yaratık var karşımızda.

Fallout 76, 14 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum