Fallout 76'nın Steel Dawn Güncellemesi 1 Aralık'ta Geliyor

Brotherhood of Steel'e selam, yola devam

Bethesda, Fallout 76'nın Steel Dawn güncellemesinin 1 Aralık'ta yayınlanacağını açıkladı ve duyuru da güzel bir fragmanla taçlandırdı.

Steel Dawn ile oyuna Fallout evreninin olmazsa olmazı Brotherhood of Steel geliyor ve bu fraksiyonun görev zinciri de tüm oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor.

"Paladin Leila Rahmani ve askerleri, Appalachia'da yeni bir sayfa açmak için Kaliforniya'dan geldiler. Başarıya ulaşmak için diğer fraksiyonlara karşı veya onlarla birlikte hareket edin. Yeni NPC’lerle dolu yerleşim birimlerini ziyaret edin, Brotherhood envanterinden kuvvetli silahları ve zırhları edinin. Toplumu yeniden ayaklandırma misyonlarına katılın, değerleri teknolojileri güvenceye almalarına yardımcı olun - bunların nasıl kullanılacağına sadece siz karar verebilirsiniz" deniyor basın bülteninde.

Steel Dawn güncellemesiyle birlikte oyuna Brotherhood of Steel hikayesinin ilk bölümünün yanı sıra yeni mekan ve ekipmanlar, Sezon 3 Puan Tablosu (15 Aralık), yeni C.A.M.P. Sığınağı (15 Aralık) ve Yeni Müttefikler ekleniyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum