Fallout: New Vegas Hayranları Müjde! Fallout 4'e New Vegas Modu Geliyor

Goodsprings'ten Primm'e...

 Fallout: New Vegas en iyi Fallout oyunu diyenler için harika bir haberim var. Bir modcu, New Vegas'ın haritasını baştan sona Fallout 4'e modluyor.

Yakın gelecekte New Vegas'ın haritasını baştan sonra Fallout 4 mekanikleriyle oynayabileceğiz. Tabii Bethesda da Rockstar gibi modcunun emeklerine son dakikada balta vurmaya kalkmazsa... Serinin hayranlarının büyük çoğunluğuna göre en iyi Fallout oyunu olarak gösterilen New Vegas için daha önce birkaç defa yeniden yapılacak dedikodusu da çıktı aslında. Ancak bu dedikoduların gerçeklik payı vardıysa bile Bethesda hiç sesini çıkarmadı. Haliyle biz de Reddit'ten Sir_Bumfrey_Diggles'ın New Vegas haritasına kalmış durumdayız. Gerçi kaldık demeyelim, çünkü paylaştığı görseller ve videoya baktığımızda oldukça başarılı bir çalışma ile karşı karşıyayız.

Sir_Bumfrey_Diggles ve arkadaşları şimdiden bazı yerleri tamamen bitirmiş bile ve bu büyük projenin sonunu getirmeye kararlılar. Hatta Reddit üzerinden soruları kabul ediyorlar ve dostça bir dille yanıtlarını da eksik etmiyorlar.

Önceliklerinin haritayı şekillendirmek olduğunu belirten modcu, daha sonrasında ise ana mekanları oluşturup haritanın detaysız kalan yerlerini şekillendireceklerini söylüyor. Haritayı tamamen oluşturduktan sonra ise belli başlı ana görevleri tekrardan yazmak ve bu moda uyarlamak istiyorlar. Yani bildiğiniz New Vegas Remake'ine girişmişler bile diyebiliriz. Ancak bu noktada Bethesda'nın duruşu ne olur bilemiyoruz. Şu ana kadar modculara hep destek olan ve hiçbir zaman onları sınırlandırmayan bir firma oldular ve muhtemelen yollarına taş koymazlar diyorum.

Sir_Bumfrey_Diggles'ın bu konu ile ilgili olarak yaptığı bir diğer güzel açıklama da haritayı herkese açık tutacağını ve isteyenlerin onun adını kullanmak koşuluyla istedikleri gibi oynamalar yapabileceğini söylemesi oldu. 

Modun ne zaman çıkacağı hakkında herhangi bir çıkış tarihi ise belirtilmemiş, ancak o zamana kadar yukarıdaki video ve aşağıdaki görsellerle yetinmek zorundayız gibi. Bileğinize kuvvet sevgili modcular. Ben de gidip New Vegas'ı yeniden kurayım bari. 

fallout new vegas map in fallout 4 mod screen 5

fallout new vegas map in fallout 4 mod screen 1fallout new vegas map in fallout 4 mod screen 2

fallout new vegas map in fallout 4 mod screen 3fallout new vegas map in fallout 4 mod screen 4

YORUMLAR
Parolamı Unuttum