FAR: Changing Tides, 1 Mart’ta Geliyor

Ve bu oyun da çıkış gününde Game Pass'te!

2018 yılında çıkan FAR: Lone Sails; belki yaklaşık aynı dönemlerde çıkan büyük oyunların gölgesinde kaldı; ama genel itibariyle beğenilen bir oyun olmayı da başarmıştı. Bilinmeze doğru yol aldığımız bu macerada; bir yandan ilginç taşıtımızla bu yolculuğa devam edebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyor, bir yandan da minik kahramanımıza yeni bir yuva arıyorduk.

Oyun severlerin beğenisini kazanınca, bir devam oyununun duyurulması da çok şaşırtıcı olmadı. Birkaç ay önce duyurulan FAR: Changing Tides; bu yıl beklediğimiz bağımsızlar arasında da yerini almıştı. Artık ön siparişe açılan oyun için çıkış tarihi de belli oldu:

Yeni oyunda ilk dikkat çeken detaylardan birisi mekanlardaki değişiklik. Artık denizlerin derinliklerine de yol alacağımız görülüyor. Ama yine ilkindekine benzer bir zorlu mücadelenin bizleri beklediği ve yine duygusal bir havası olacağı konusunda pek tereddüt yok gibi, ne dersiniz?

FAR: Changing Tides; 1 Mart’ta oyun severlerle buluşacak. Çıkış gününde Game Pass oyunları arasında yerini alacağını da not etmiş olalım. Bakalım ilki kadar beğenilmeyi başarabilecek mi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum