Far Cry 5'i Baştan Sona Co-op Oynayabileceğiz!

Sanırım Dying Light'tan bu yana bir ilk, yanılıyor muyum Oyungezerler?

 Ubisoft, Far Cry 5'in çıkış tarihini fragmanlarladuyurdu. Fransız oyun şirketi, sıradışı bir kararla seriyi ABD sınırları içerisine taşıdı ve daha da önemlisi bunu yaparken Hristiyan bir tarikatı kötü adamlar olarak seçti. Buradan ilerleyen zamanlarda büyük tartışmalar çıkabilir. 

Ancak bu haberin asıl konusuna dönelim biz. Oyun baştan sonra co-op olarak oynanabilecek! Yani arkadaşlarımızla tüm hikayeyi birlikte oynayabileceğiz. Aslında Far Cry serisinde co-op bir ilk değil. FC 4'te de co-op modu vardı ancak sadece yan görevlerde eş, dost ile oynayabiliyorduk. Tüm hikayeyi ortaklaşa oynayabilmek gerçekten keyifli olacak gibi gözüküyor. 

Far Cry 5'te kafayı sıyırmış ve kendini mesih ilan etmiş Joseph Seed ve onun kardeşleri John, Jacob ve Faith ile onların yardakçılarına karşı savaş vereceğiz. Oyunda kendi direniş örgütümüzü kurarak tarikata karşı savaş vereceğiz. Aynı zamanda hayvanlardan da destek alabileceğiz ve kendi köpeğimiz olacak. Köpeğimiz bize öldürdüğümüz düşmanlardan silah, mühimmat ve farklı eşyalar getirebilecek. 

far-cry-5-10-sey-haberici

Steam'deki yerini alan Far Cry 5, 27 Şubat 2018'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyunun standart sürümü 60 dolar olacak.

Deluxe Sürümü ise 70 dolar olacak. Bu sürümün içerisinde Big Game Hunter pack, the Ace Pilot pack, the Explosive pack, the Chaos pack isimli paketler yer alıyor. Ek olarak .44 magnum tabanca ve AR-C taarruz tüfeği için özel silah tasarımları da var. 

Oyunun Gold Sürümü'nde ise Deluxe'teki tüm içerikler mevcut ve buna ek olarak "season pass"e sahip oluyorsunuz. Bu sürüm ise 90 dolar. Season pass'in içerisinde henüz neler yer alacağı açıklanmamış, ancak ek senaryo modları ve tasarımlar, belki birkaç yeni silah ve araç olacağını tahmin etmek çok güç değil. 

Oyunu ön sipariş ile satın alırsanız Doomsday Prepper Pack'e sahip oluyorsunuz. Bu paketin içinde oyuna başlarken bize destek olacak birkaç eşya, silah ve kıyafetler bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum