Far Cry 5'in İlk Fragmanı Sonunda Çıktı!

Fragmandan anladık ki "We don't go Ravenho... Aman Hope County!

 Ubisoft'un 16 Mayıs'ta resmen duyurduğu Far Cry 5'in ilk resmi fragmanı çıktı! ABD'nin Montana eyaletinde, günümüz Amerika Birleşik Devletleri'nde geçecek olan hikayede kafayı bozmuş, dini bir tarikata karşı neredeyse tek kişilik bir savaş açıyoruz. 

Fragmanı izlediğimizde ABD bayrağındaki o tuhaf yıldızların ne olduğunu da öğrenmiş olduk. Bu tarikatın sembolüymüş. Karizmatik kötü adamımızı da kafayı sıyırmış ve vücuduna büyük günahları kazımış şekilde insan infaz ederken gördük. En azından zaman içerisinde bu delinin, görsel çalışmadaki kötü adama dönüşeceğini düşünüyorum.

far-cry-5-10-sey-haberici

Ubisoft, aynı zamanda bizlerle bu tarikata karşı savaş veren iki karakteri de kısa videolarla tanıttı. Bunlardan biri Nick Rye isimli bir pilot ve tarikatın bölgedeki huzuru bozmasıyla bir alıp veremediği var. Uçağına monte ettiği minigundan da bunu anlamak çok zor olmadı aslında.

Diğer direnişçi ise Papaz Jerome Jeffries. Siyahi bir papaz olan sevgili papazımız, duygu dolu bir konuşma yapıyor kilisesinde. Ancak en etkileyici detay, herhalde incilinde sakladığı revolver tabancası ve çifte atar pompalı tüfeği.

Yine direnişçilerden Mary May isimli barmeydin bu tarikat hakkında yaptığı başka duygu dolu bir konuşmaya tanık oluyoruz. Kendisini bir içki yapıyor ya da bardaklarını temizliyor sanıyoruz, ama aslında oldukça kaliteli bir molotof kokteyli hazırladığına tanık oluyoruz.

Son olarak Ubisoft, tarikatçılarla dolup taşmış olan Hope County'de nasıl hayatta kalabileceğimizi anlatan bir video paylaştı.

Oyunun E3 2017'de Ubisoft konferansında tanıtılacağından da eminiz. Fransız oyun firması, 12 Haziran Pazartesigünü konferans verecek.

Far Cry 5'in resmi çıkış tarihi ise 27 Şubat 2018 olarak açıklandı. Far Cry 5'i PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynayabileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum