Far Cry 5'te Ekip Arkadaşlarınız Pizzacıda Sizden Gizli Keyif Yapıyorlar

Benden gizli pizza partisi, ha?

 Far Cry 5’i geçtiğimiz günlerde inceleyip, oldukça yüksek bir not vermiştim. Oyunu hem inceleme öncesi hem de sonrası onlarca saat oynamış olsam da, geniş açık dünyasında gözümden kaçan birçok detay vardı. Bu detaylardan biri PCGamer yazarlarından Christopher Livingston’ın gözünden kaçmamış: Ekip arkadaşlarımız, onları aktif olarak kullanmadığımız zaman nereye gidiyorlar?

Far Cry 5 - Başlangıç Rehberi

Livingston, karakterlerin nereye gittiklerini -ya da birdenbire ortadan kaybolup kaybolmadıklarını- test etmek için önce ayı Cheeseburger'ı uzak bir yere götürüp, bırakmış. Birkaç deneme ve uzun bir yolculuğun ardından ayının Fang Center'deki kafesine geri döndüğünü görünce bu sefer aynı testi Jess Black'le yapmış. Jess'i takip edince, karakterin bir pizzacıya uğradığını gören Livingston, mekana girince karşısında 6 farklı ekip arkadaşını; mekik çekerken, silahlarını temizlerken ve birbirleriyle sohbet ederken bulmuş.

Bu her ne kadar tatlı bir easter egg olsa da Livingston’ın da dediği gibi, bütün arkadaşlarınızın size haber vermeden bir yerlere gitmesi hafiften kalp kırmıyor değil :)

Bu easter egg'i bulmak için, Henbane Nehri bölgesindeki hapishane'nin batısında yer alan 8-Bit Pizza Bar'a gidebilirsiniz.

The Witcher Serisi Müthiş Bir İndirime Girdi

Geçen Ay PlayStation Store'un En Çok Satan Oyunu Far Cry 5 Oldu

YORUMLAR
Parolamı Unuttum