Far Cry 6 İçin Ücretsiz Hafta Sonu Etkinliği Yapılıyor

Stranger Things görevi de geldi

Ubisoft, dönem dönem oyunları için ücretsiz hafta sonu etkinliği düzenliyor malum. Bu sefer de sıra Far Cry 6’ya gelmiş durumda; 24-27 Mart tarihleri arasında PC ve konsollarda ücretsiz olarak oynamak mümkün olacak.

Ücretsiz hafta sonu etkinliğinin yanında oyuna eklenen yeni bir görev de var; bu sefer de Stranger Things ile bir crossover söz konusu. Vanishing adlı bu yeni görev de bugün itibariyle erişime sunuluyor.

Vanishing görevinde kahramanımız Dani, Stranger Things’in Upside Down’ından esinlenen ‘Shadow Place’ isimli gizemli bir bölgeye gidiyor; burada kaybolan kişileri ve sevgili köpeği Chorizo’yu bulmaya çalışıyor. Ücretsiz hafta sonu etkinliğiyle denk gelmesi de güzel olmuş.

Eğer henüz satın almamışsanız, bu hafta sonu siz de Far Cry 6’ya bir göz atabilirsiniz. Hoşunuza gider ve almaya karar verirseniz, devam eden bir indirim kampanyası da var;. Oyunu satın aldığınız takdirde hafta sonu boyunca sağladığınız ilerlemeyi de aktarabiliyorsunuz. Bence bir göz atmakta fayda var, bir şans verin derim.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum