Far Cry 6’nın Lost Between Worlds Ek Paketi, 6 Aralık’ta Geliyor

Blood Dragon benzeri fantastik bir ek paket geliyor

Far Cry 6, bizleri hayali bir Latin Amerika ülkesi olan Yara’ya götürmüş; Dani Rojas ile ülkenin dört bir köşesini dolanıp devrimcileri harekete geçirmeyi, diktatörümüz Anton Castillo’yu devirmeyi başarmıştık.

Sonrasında, önceki oyunların kahramanlarını konu edinen ek paketler geldi. Şimdiyse sıra, Far Cry 3 Blood Dragon’u andıran bir ek pakette; önümüzdeki hafta çıkış yapacak Lost Between Worlds ile yepyeni bir maceraya yelken açabilirsiniz:

Fragmanda görüldüğü üzere, fantastik bir macera bekliyor bizleri. Kahramanımız Dani, dört bir yanı sarmış kristal düşmanları bu fantastik dünyaya uygun silahlarla haklayıp sonunda kendi dünyasına dönüş yolunu bulmaya çalışacak.

Bu arada, oyuna ücretsiz bir güncelleme de geldi; bu güncellemeyle oyuna New Game + modu ve “Completionist Aid” özelliği eklendi. Ayrıca, tüm platformlarda oyunu ücretsiz olarak deneme imkânı da sunuluyor.

Far Cry 6 Lost Between Worlds, 6 Aralık’ta geliyor. Far Cry 6’ya geri dönüş için bir bahane arayanlara bir kez daha duyurulur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum