Far Cry 6'ya Rambo'suz Rambo Görevi Geldi

All the Blood

Ubisoft ilk üç Rambo filminden ilham alan yeni ücretsiz görev “All the Blood”ın şimdi tüm Far Cry 6 oyuncuları için erişilebilir olduğunu duyurdu. Ubisoft, bu özel etkinliği hayata geçirmek için Rambo I-III filmlerinin hak sahibi STUDIOCANAL ile anlaşma imzaladı.

“All the Blood”da oyuncular, bir Rambo hayranıyla buluşacak ve 80'lerin gişe rekorları kıran filminden çıkmış gibi hiddetli bir intikam öfkesiyle Yara ordusuna karşı savaşacaklar. Bu görev, gizliliği abartılı aksiyon ve ikonik Rambo göndermeleriyle harmanlayacak. Görevi tamamladıktan sonra oyuncular, helikopterlere ve güçlü askeri birimlere karşı etkili ve de ölümcül bir silah olan Vengeance (İntikam) Yayı'nı açacaklar.

Bu Rambo görevinde Rambo yer almıyor, çünkü kendisi bu evrende de bir film karakteri. Zaten Rambo hayranımızın odasındaki Stallone filmi posterleri de dikkat çekiyor. Ancak Rambo'nun ünlü repliklerinden bazılarını ("ilk kanı onlar akıttı", "biz onu değil, o bizi avlıyor" gibi) yine bu görevde duyacaksınız.

Bugünden itibaren oyuncular; karakterlerini kişiselleştirmek için sinemanın en kötü şöhretli gerilla askeri Rambo’ya ait ikonik teçhizat, silah, araç ve daha fazlasını içeren Rambo Destesi'ni de satın alabilecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum