Yeni Fast and Furious Oyununa Az Kaldı!

Showdown 22 Mayıs’ta çıkıyor…

Vin Diesel, Jason Statham ve Paul Walker gibi ünlü isimlerin yer aldığı altıncı Fast & Furious filmi öncesinde oyuncularla buluşması beklenen Showdown’ın çıkış tarihi sonunda açıklandı. Activision tarafından yapılan açıklamaya göre oyun, Fast & Furious 6’dan iki gün önce satışa sunulacak!

Geçtiğimiz hafta alış-veriş sitesi EB Games’te gözüken ancak kısa süre içinde geri çekilen oyun için bir açıklama yapan Activision, yarış oyununa dair detayları önümüzdeki günlerle bizlerle paylaşacağını açıklamıştı ki o gün bugündür sevgili OyunGezer’ler. Gelen bilgilere göre Firebrand Games tarafından geliştirilen -kendilerini son olarak Need for Speed: The Run’ın  Wii ve Nintendo 3DS portundan hatırlıyoruz- Fast and Furious: Showdown,22 Mayıs’ta satışa sunulacak. PC’yi es geçerek Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıkacak yapım Co-Op modu ve araç özelleştirmesi gibi içeriklere de sahip olacak.

Duyuru ile birlikte yayınlanan yeni oyun içi ekran görüntülerine biraz aşağıdan göz atabilirsiniz. Fast and Furious 6 filminin vizyona giriş tarihini merak ediyorsanız o da 24 Mayıs.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum