Fast & Furious Crossroads, Önümüzdeki Ay İtibariyle Satıştan Kaldırılacak

2 yıl bile dayanamadı…

Fast & Furious, popüler bir marka. Filmlerin bir sonu olacak mı, emin değilim. Galiba 20-30 sene devam etmek gibi bir niyetleri var :) İşin şakası bir yana, belki gişede yapımcısını mutlu ediyor olabilir, ama iş oyun kısmına gelince tablo hiç de parlak görünmüyor.

Fast & Furious Crossroads; 6 Ağustos 2020’de çıkış yapmıştı. İnceleme puanlarında çakıldı, oyuncular tarafından beğenilmedi, 2020’nin en kötü oyunlarından birisi olarak değerlendirildi. Bu tablo, geliştiricisi Slightly Mad Studios ve dağıtımcısı Bandai Namco için büyük bir hayal kırıklığı kaynağı olmuş olsa gerek. Böyle bir isme sırtını dayayıp tutunmaya çalışan oyunlar için genelde karşı karşıya kalınan tablo böyle bir şey oluyor işte.

Bunun ardından da neyin gelebileceğini üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorsunuzdur; bu oyunu tarihin tozlu sayfalarına gömmek. Bir anlamda öyle de oluyor; oyunun resmi sitesinden yapılan bir duyuruyla, 29 Nisan’dan itibaren satıştan kaldırılacağı ilan edildi. Oyunu dijital olarak satın almış olanlar, ileride de oyunu indirebilecekler. Satın alınmış ek paketler de aynı şekilde erişilebilir olacak. Hatta oyunun çevrimiçi modlarının da aktif kalacağı belirtiliyor açıklamada, ama ne kadar süreyle desteklerler, bilemiyorum.

Ne olursa olsun üzücü bir durum, hiçbir oyunun böyle bir tabloyla karşı karşıya kalmasını istemem. Öte yandan, yapımcılar ve dağıtımcılar için de çıkartılacak önemli bir ders bence. Büyük bir markanın oyununu yapmak, otomatik olarak başarıyı garanti etmiyor. O oyuna gerektiği gibi yaklaşılmazsa, ortaya böyle bir sonuç çıkıyor. Umarım, önümüzdeki dönemde daha iyi örneklerle karşılaşırız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum