FIFA 18'in İlk Güncellemesi Geldi ve Oyunu Toparladı

EA Sports gözlerim yaşlandı. Bu ne hız?

 Çoğu Oyungezer benim nasıl bir FIFA delisi olduğumu biliyor. Tabii sadece oyunla kalsa yine iyi, aynı zamanda gerçek futbolu da çok seviyorum ancak bu ayrı bir konu tabii.

29 Eylül'de tüm oyuncularla buluşan FIFA 18'in ilk güncellemesi çıktı ve oyundaki pek çok sıkıntıya nokta atışı şeklinde çözüm oldu. Daha önce incelememizde ve FIFA 18 videomuzda da bahsettiğim üzere tüm maçlar inanılmaz gollü geçiyordu. Neyse ki sevgili EA Sports bu şikayetlere kulak verdi ve belirli pozisyonlarda kalecilerin tepkilerini geliştirdi ve artırdı. Buna ek olarak şut çekme mekaniklerini de birazcık elden geçirdi. Böylece artık vurduklarımızın yarısı gol olmuyor. Dün akşam saatlerinde PC için çıkan yama çok yakında konsollarda da indirilebilir olacak.

> FIFA 18 İnceleme - Hunter Olmak Kolay Değil

Bununla birlikte artık rakip oyuncunun ismini ve hangi oyuncuyu kontrol ettiğini de görebiliyoruz. Bu ne kadar iyi tartışmaya açık işte. Yıllardır böyle bir gösterge olmadan oynamaya alıştığım için bana biraz ters geldi. Üstelik rakibin hangi oyuncuyu kontrol ettiğini bilmek taktiksel olarak oyunu zayıflatıyor bile diyebilirim. Ha bir de artık mini radarda takımların renkleri belli oluyor ve gol filesi animasyonları da tekrardan elden geçirildi.

FIFA 18 Kariyer Modunu Daha Eğlenceli Hale Getirecek 5 Yol

İlk güncelleme büyük oranda oyunu toparladı diyebiliriz. Zira güncelleme öncesi oynadığım son 10 maçta toplamda 85 gol atılmış. Şu an kalecilerin geleni geçeni içeri almayı kesmesiyle birlikte oynadığım maçlardan daha fazla keyif alıyorum ve skorlar da 7+ olmuyor. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum