FIFA 19'un Türkiye Fiyatı Oyuncuları Üzdü

Bas bas paraları FIFA'ya

Sporseverlerin, daha doğrusu futbolseverlerin her sene heyecanla beklediği oyunların başında gelen FIFA 19'un Türkiye satış fiyatı belli oldu ve korktuğumuz gibi bu oyun da 360 lira bandından satışa sunuldu sevgili Oyungezerler.

PS Store ve Microsoft Store'da ön siparişe açılan oyunun 360 liraya sahip olabileceğiniz versiyonu Standart sürüm. Eğer Şampiyonlar Sürümünü alayım diyorsanız 450, Ultimate sürümünü almak istiyorsanız 500 lirayı gözden çıkarmalısınız.

Son zamanlarda bu fiyat bandına iyice alışmaya başladık, gerek PS4, gerek Xbox One, gerekse Switch oyunları bu fiyat aralığından satılmaya başlandı (genellikle 60€ karşılığı temel alınarak). Ama bu, bu fiyatları oyuncular olarak normal karşılayacağımız anlamına gelmiyor elbette. Özellikle de FIFA 19 gibi bir seri oyunun bu kadar yüksek fiyat etiketiyle çıkış yapması satışları ciddi ölçüde etkileyecek gibime geliyor. Sonuçta FIFA 18'e sahipseniz FIFA 19'un 360 liralık ne sunacağını sorgulamanız gayet normal olur.

FIFA 18'in şu anki satış fiyatının 259 lira, yılın en çok beklenen exclusive oyunlarından Spider-Man'in ise 299 liraya satıldığını da hatırlatmış olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum