FIFA 20 Ultimate Team, Battle Pass'e Benzer Bir Sisteme Sahip Olacak

Akıllarda tek bir soru: Neden?

Fifa serisinin tartışmalı modu Ultimate Team, tartışmaların dozunu artıracak yeni bir karar ile karşımızda. Serinin en popüler ve en çok para kazandıran modu olan FUT, Fifa 2020'de Fortnite ve Apex Legends'dakine benzer bir battle pass sistemini kullanacağa benziyor.

Oyuncular artık sezonluk görevler tamamlayarak seviyelerini yükseltebilecek. Seviyeler yükseldikçe gelen ödüllerin sayısı da artacak. FourFourTwo'nun haberine göre sezonların her biri 6 ile 8 hafta arası sürecek. Seviye atladıkça yeni oyunculara ve yeni paketlere erişim şansı da açılacak.

Günlük, haftalık, sezonluk ve dinamik olarak sıralanacak görevler farklı zorluk seviyelerine ayrılacak. Sezon görevlerinin dışında bulunan "Milestone" seviyesi ise oyunculara tamamlanması haftalar ya da aylar sürebilecek görevler sunacak. Kısacası EA, oyunu eskisinden de bağımlılık yaratıcı yapmak istiyor.

Peki bu görevler ya da sınıflar yeni para kazanma yöntemleri olacak mı? Bununla ilgili kesin bir açıklama yapılmadığını belirtelim. EA, görevlerin değişimi gibi ufak aksiyonlar için para alabilir. Tabi bu sistemin oyuna nasıl aktarılacağını 27 Eylül'de çıkacak Fifa 20 ile birlikte görebileceğiz.

 

YORUMLAR
ugur_sezgun
1 Ağustos 2019 22:11

öde-kazan formülü olmasa dünyanın en iyi oyun moduna dönüşebilir ama ne  yazık ki EA denen aç abilerle bu iş zor. Oyuna koymuşsun ikonları eyv da ben oynayamıyorum ki onlarla ! Fut dışında da oyuna harcanan süre ve başarımlar karşılıgında ikonlardan oluşam takımlarla normal maç yapma imkanını acaba bize ne zaman sunacaklar

Leprikas
1 Ağustos 2019 18:46

Akıllarda ki tek cevap: PARRRA PARRRA PARRA, PARRA DA PARRA PARRAAAA 

Parolamı Unuttum