Final Fantasy 14'ün Üzümlerine Güncelleme Geldi, Oyuncular Aklını Kaçırdı

"Yüksek poligonlu üzüm alır mıydınız?"

Gün geçmiyor ki oyun dünyası yeni meme'lere sahne olmasın değerli Oyungezerler. Final Fantasy 14'ün 6.01 güncellemesi ile birlikte oyunun Labyrinthos bölgesinde bulunan üzümlerinin poligon sayısı artırıldı. Bu gelişme, FF14 topluluğu içerisinde infial yaratmış durumda. 

Görünüşe göre oyuncular için bu üzümlerin büyük bir önemi var. Aslında Endwalker güncellemesi ile gelen bu köşeli üzümler, oyuncular için bir "hayata tutunma dalı" olmuştu. Bu güncelleme ile birlikte köşelerini kaybeden üzümler artık pek çok oyuncuyu mutsuzluğa sürüklemiş durumda.

Şakası bir yana, oyunun resmi Twitter hesabından paylaşılan bu güncellemeye gelen cevapları okumanızı tavsiye ediyoruz. Buna ek olarak oyuncular güncelleme duyurulduğundan beri oyunun subreddit'inde üzümlerin değişimi ile ilgili oldukça eğlenceli paylaşımlar yapıyorlar.

YORUMLAR
Atlas Estrella
22 Aralık 2021 15:30

"Meme" kelimesinin Türkçe'de başka bir karşılığı yok mu arkadaşlar ya? İngilizce de yaygın olan bu kelime Türkçede-malum sebeplerden dolayı- pek yaygınlaşmadı gibi sanki.

Decypher
Atlas Estrella
22 Aralık 2021 18:38

İnternet memesi falan deyince benim de tuhafıma gidiyor ama henüz bir karşılığı yok. Okunuştan gidip mim desek yine olmuyor.


Parolamı Unuttum