Final Fantasy 7 Remake’te Yeni Boss Savaşları Bizleri Bekliyor

Oyunun sonraki bölümü için de çalışmalar başlamış!

Square Enix, Final Fantasy 7 Remake ile ilgili olarak yeni karakterler ve boss savaşlarını da içeren yeni bilgiler paylaştı. Serinin hayranlarını ve oyunu merakla bekleyenleri sevindirecek bir detay ise oyunun sonraki bölümünün çalışmalarının da devam etmekte olduğu yönündeki bilgi.

Blog paylaşımında geliştirici ekibin oyunla ilgili değerlendirmelerine yer verilmiş durumda. Oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura, “Midgar’ın zengin, etkileyici bir tasvirini oluşturma sürecinde, yeni karakterlerin sayısı oldukça artmış durumda” diyor. Daha önce yeni karakter bulunmadığını söylerken kast ettiği de yeni ana karakter bulunmadığı imiş, bu noktaya da açıklık getirmiş Nomura.

“Midgar’daki son düşmanı düşündüğünüzde büyük ihtimalle aklınıza M.O.T.O.R geliyordur, fakat bu oyunda hikayeye heyecan katmak ve onu daha etkileyici kılmak için yeni düşmanlar da (boss) çıkacak karşınıza… Sıradaki bölüm için çalışmalarımıza başladık bile. Bunu oynadığınızda beklentilerinizin artacağını düşünüyoruz” şeklinde devam ediyor Nomura'nın açıklamaları.

FF 7 Remake, 3 Mart 2020'de çıkışını gerçekleştirecek. Bu bölümün sadece Midgar'a odaklanacak olması diğer bölümlerin gelip gelmeyeceğini merak etmemiz sonucunu doğuruyordu. Bu açıklamalar ile artık en azından ikinci bir bölümün geleceğini öğrenmiş olduk. Bakalım ilk bölümün çıkışı yaklaştıkça yeni bilgiler de paylaşılacak mı. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum